Voordelen van de BRAAI

voordelen-1

Buiten koken op hout

Met de Home Fires Braai kan je genieten van buiten koken op een ontspannen manier.
De Zuid- Afrikaanse braai is een combinatie van buitenkeuken en buitenhaard.
De braai vindt zijn oorsprong op het Afrikaanse continent en heeft inmiddels zijn weg gevonden naar Europa.
Graag laten wij iedereen meegenieten van de unieke voordelen die de braai ons kan bieden.

  1. Door de stralingswarmte van het open vuur in de kolenmaker is het altijd gezellig vertoeven rond de braai.(buiten haard )
  2. Door middel van hout te verbranden in de kolenmaker voorzien wij onszelf van steeds mooi, gloeiende kolen om op te grillen.
  3. Onder de opvangplaat waar de kolen vallen uit de kolenmaker is er een schuif die dienst doet als oven om te bakken, gratineren, belegde broodjes bakken enz….
  4. Naast de kolenmaker is er een oerdegelijke inox rooster om op te grillen.
  5. Je kan ook een gietijzer kookpotje ophangen boven de kolen aan een metalen haak die het potje bij het in-, en uitdraaien begeleid.
  6. Er is een spit voorzien om in de braai overheerlijke kip enz.. te braden.
  7. Groenten wokken op de wokrooster .
  8. Vlees grillen in de grillpan.
  9. Groenten of vlees bakken in de pan.
  10. Roken in de rookoven.
  11. De braai heeft een meedraaiende weerhaan op de schoorsteen die een goede trek garandeerd.
  12. De braai heeft een mooie hittebestendige werkplaat vooraan .
  13. Na het gebruik kan je de braai mooi afsluiten zodat de verbrande kolen niet op uw terras belanden.

Met de Braai kan je meer dan eender welke barbecue!!!
De gezelligheid en zal zeker een blijvende indruk op uw gasten nalaten.